Correu-e:
Clau:

Campanyes de Publicitat als Cercadors:


Bredax és una empresa especialitzada en fer-li arribar al web visites qualificades a un preu efectiu. Per aconseguir-ho utilitzem totes aquelles eines que considerem necessàries, i una d'elles són les campanyes de publicitat als cercadors.

Les campanyes de publicitat als cercadors de Bredax produeixen moltes més visites i a un preu molt més baix que les campanyes de publicitat que en general poden donar d'alta i gestionar els nostres clients.

Campanyes de Marqueting Optimitzades :


Tothom pot crear una campanya de màrqueting als cercadors com Google. Una altra cosa és crear campanyes de publicitat als buscadors que aconsegueixin visites efectives al seu web. Visites que produeixin compres i a un preu raonable.

Control de la Competència :


Bredax estudia constantment la vostra competència i us posa la informació al vostre abast per ajudar-vos a saber quins són els vostres competidors en les campanyes de publicitat online.

Campanyes de Publicitat als cercadors efectives


Molta gent ha descobert alguna vegada les campanyes de publicitat als cercadors, i molta gent, després d'haver-les provat durant un temps, les han abandonat perquè els resultaven massa cares. Bredax crea Campanyes de Publicitat als cercadors tant efectives que els nostres clients no les aturen mai. L'objectiu que persegueix Bredax amb les nostres Campanyes de Publicitat a Google no és aconseguir moltes visites al seu web. Bredax aconsegueix enviar-li, mitjançant les nostres campanyes de publicitat, totes les visites que poguem a un preu raonable i altament qualificades.
Voleu més informació?
Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic:


Nom:
e-mail:
Pàgina Web:
© Copyright 2010. CopyRight Bredax, Carrer Germà Julià 32 Sant Celoni. Telèfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrònic: .
Algunes de les frases de cerca amb les que treballem : Enllaços patrocinats
primera posición en el buscador google   
www.primera-posicion.com
Automatic Swing Doors   
www.manusa.com
Bobinado de Motores Monofásicos   
castelomega.com
Ser primers als cercadors   
www.bredax.com
Accesorios para Motores Eléctricos   
castelomega.com
Promoción en Internet   
www.optimizacionweb.com
Sorra Màgica   
www.joguineseducatives.cat
triciclo de pedales   
www.juegosalairelibre.com