Correu-e:
Clau:

Estadístiques Monitorització Resultats Web:


Els treballs que efectua Bredax amb els vostres webs tenen un objectiu clar. Augmentar el número de visites qualificades que té el seu web.

És per això, i perquè el món d'Internet és un món mòbil, que mantenim un estret control sobre el que li està passant al seu web, la seva presència a Internet.

Hem aconseguit una bona optimització? Hem aconseguit generar les visites que voliem? Estem aconseguint l'èxit esperat amb les campanyes de publicitat? Quants correus electrònics s'han enviat amb èxit?

Qualsevol de les accions de Bredax té associada un control mitjançant estadístiques web que permeten saber si estem anant bé o si hi ha cap problema.

Entre els avantatges principals de les estadístiques web de Bredax trobem:

Estadístiques Web Completes :


Les estadístiques web de Bredax són estadístiques professionals. Responen totes les preguntes que pugui respondre un sistema d'estadístiques professional. Quants visitants té la pàgina web, a quines hores, quines pàgines visiten, amb quins sistemes operatius o navegadors?

Estadístiques de Posicionament :


Les estadístiques de Bredax integren un complet estudi de la posició que ocupa el seu web als cercadors en el conjunt de webs d'Internet. Monitorització constant de la seva posició a Internet.

Anàlisi dels competidors a Google :


Les estadístiques de Bredax inclouen un sistema metòdic per saber qui és la seva competència real als cercadors. D'una manera quantificada, vostè pot saber qui surt a Google, per a quines i quantes frases de cerca i en quines posicions a part de vostè.

La presència de la seva empresa a Internet


Vosté té una pàgina web a Internet. Però hi és present? Tè presència als cercadors? El troben els seus clients potencials quan cerquen a Internet allò que vostè els pot oferir? Les eines estadístiques de Bredax, juntament amb les nostres accions de màrqueting, els permeten comprovar la seva presència a Internet. Poden comparar-la amb la dels seus competidors i veure com evoluciona. Evaluar la presència del seu negoci a Internet no és fàcil. Però és necessari si vol aconseguir algun resultat del seu web. Bredax els dona els instruments perquè puguin fer-ho.
Voleu més informació?
Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic:


Nom:
e-mail:
Pàgina Web:
© Copyright 2010. CopyRight Bredax, Carrer Germà Julià 32 Sant Celoni. Telèfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrònic: .
Algunes de les frases de cerca amb les que treballem : Enllaços patrocinats
Optimitzar   
www.posicionarpagina.com
cork stopper   
www.corkshopbcn.com
Arena Mágica   
www.jugueteseducativos.org
cork for walls   
www.corkshopbcn.com
Puzzles de Animales   
sinpuzzle.com
Presencia en Internet   
es.bredax.com
Sliding door operator   
www.manusa-shop.co.uk
Joguines Educatives   
www.joguineseducatives.cat